Ny nyhetsapp: Uppdaterad men aldrig klar!

En enklare och snabbare app som ger en bättre överblick av nyhetsflödet.

Det är snart tre år sedan appen lanserades. Tid är ju alltid relativ, och tre år är i andra sammanhang inte särskilt mycket, men det är en lång tid för mobiltelefoner. Oerhört mycket har där hänt på kort tid, och det är dags för en uppdatering. Medan den tidigare versionen var en spegling av vår nyhetssajt så är den nya en så kallad ”native-app” som utgår från mobilens teknologi.                                                                                                                                

SVT:s uppdrag är att erbjuda nyheter till alla och vi vet att många vill uppdatera sig via mobilen, inte bara via tablålagda nyhetssändningar i TV. Vi hoppas med appen möta publiken där den befinner sig och erbjuder en nyhetsservice dygnet runt.

Utvecklingen av appen har gjorts i nära samråd med användarna. Appens produktägare och ledare för det lilla team som utvecklat den, Anders Thoresson berättar i Vipåtv Länk till annan webbplats. om hur vi testat funktioner, ändrat och testat igen. Och vi är inte klara, tvärtom, vi vill i mindre steg bedriva en ständig utveckling, och hoppas på många synpunkter. Hör gärna av dig!

Anne Lagercrantz
divisionschef

Du når appen genom en vanlig uppdatering. Behöver du hjälp med att komma igång eller har frågor kring hur appen fungerar: hör av dig till Tittarservice. Om du vill kontakta utvecklingsteamet för att rapportera fel eller önska ny funktionalitet: använd gärna kontaktformuläret under "Inställningar" i appen. 

Och har du synpunkter på innehållet i appen: kontakta SVT Nyheters redaktion. Aktuell kontaktinformation till tjänstgörande redaktör finns längst ner på svtnyheter.se Länk till annan webbplats.