Kanaler och tjänster

Allt fler ser våra program online

Nästan nio av tio svenskar tar del av något från SVT varje vecka. Tittarvanorna förändras och SVT växer online. Sex av tio svenskar använder SVT Play en genomsnittlig vecka. Här kan du läsa mer om våra kanaler och tjänster.

Här hittar du våra tablåer. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SVT Play är Sveriges första streaming-tjänst med program i alla genrer för alla målgrupper. En blandning av helt nya program och även äldre genom tjänsten Öppet arkiv.

SVT1 är Sveriges största tv-kanal med ett brett utbud för alla. Här kan du se program i alla genrer: nyheter, debattprogram, drama, nöje, talkshows, sport, samhälls- och faktaprogram och mycket mer.

SVT2 har fokus ligger på fakta, kultur och samhälle. Här visas också program på minoritetsspråk och på dagtid sänds SVT Forum.

SVT24 tar över när Barnkanalen slutat sända på kvällarna och sänder mellan klockan 21.00 och 05.30. I kanalen visar vi program från SVT1, SVT2 och SVT Play.

SVT Barn är en reklamfri kanal för alla barn från förskoleåldern upp till tonåren. SVT Barn sänder mellan klockan 05.30 och 20.00. Här visas svenskproducerade barnprogram och inköpta program som vi dubbat för de yngsta som inte kan läsa.

Kunskapskanalen har faktaprogram med en blandning av historia, vetenskap, natur, äventyrsprogram och berörande dokumentärer. Det är SVT och UR som tillsammans ansvarar för Kunskapskanalen.