Kanaler och tjänster

Allt fler ser våra program online

Ungefär nio av tio svenskar tar del av något från SVT varje vecka - och snart är det en och en halv miljon som enbart använder SVT online. Nästan varannan svensk tittar på SVT Play en genomsnittlig vecka. Här kan du läsa mer om våra kanaler och tjänster.

Här hittar du våra tablåer. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SVT Play är Sveriges största online-tjänst med program som sänds i alla SVT:s kanaler, men också sånt vi gjort exklusivt för Play. Svenska program är i regel tillgängliga 30 dagar efter att det sista avsnittet sänts.

SVT1 är Sveriges största tv-kanal med ett brett utbud för alla. Här kan du se program i alla genrer: nyheter, debattprogram, drama, nöje, talkshows, sport, samhälls- och faktaprogram och mycket mer.

SVT2 har fokus ligger på fakta, kultur och samhälle. Här visas också program på minoritetsspråk och på dagtid sänder vi SVT Forum.

SVT24 tar över när Barnkanalen slutat sända på kvällarna och sänder mellan klockan 21.00 och 05.30. I kanalen visar vi program från SVT1, SVT2 och SVT Play.

SVT Barn är en reklamfri kanal för alla barn från förskoleåldern upp till tonåren. SVT Barn sänder mellan klockan 05.30 och 20.00. Här visas svenskproducerade barnprogram och inköpta program som vi dubbat för de yngsta som inte kan läsa.

Kunskapskanalen har faktaprogram av hög kvalitet, en blandning av historia, vetenskap, natur, äventyrsprogram och berörande dokumentärer. Det är SVT och UR som tillsammans ser till att Kunskapskanalen alltid sänder inspirerande och relevanta program.