Här hittar du program som söker medverkande

Var med i vår nya tävlingsreality i Sveriges vildmark

Du som är mellan 18 och 23 år och gillar äventyr och tävling sök till nytt program på SVT.
Vi söker alla typer av människor, oerfarna som erfarna av att vara ute i naturen. Inspelning vecka 26 och 27
Välkommen med din ansökan! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Keyart Hotell Romantik

Hotell Romantik söker nu singlar 65+ till en ny kärleksresa!

Under en oförglömlig vecka kommer vi att bjuda på massor av unika upplevelser, aktiviteter, dans med liveband och romantiska dejter - på en kulturell & äventyrlig solresa till södra Europa.
Vi söker dig som är på jakt efter någon att dela resten av ditt liv med. Om du är redo för att släppa in kärleken i ditt liv - missa inte denna chans!

Välkommen med din ansökan till en andra säsong! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Trädgårdsprogram

Hallå trädgårdsfantast!

Har du ett spännande trädgårdsprojekt på gång? Vi söker dig som har ett gediget intresse för trädgård och odling och som vill dela dina visioner och drömmar med oss i vår nya programserie. Vi vill följa dig som driver ditt eget projekt, som har en vision och ett tydligt mål med det du vill uppnå. Vi vill dokumentera hela din resa, såväl i framgångarna som i svårigheterna som du stöter på under din väg mot din blivande drömträdgård. Har du kanske drömmar om ett självhushåll? Kanske är du på väg att flytta från stan och leva ut din hipsterdröm? Har du din bakgrund i ett annat land eller bor du på en skärgårdsö med berghällar där marken är omöjlig att gräva i? Bor du kanske i en lägenhet och drömmer om en blommande trädgård eller planerar för ett utekök, ett orangeri, eller nya odlingsbänkar? Kanske har du köpt ett gammalt hus där trädgården är övervuxen och måste röjas?

Skicka in en ansökan så snart som möjligt. Inga drömmar är för stora eller för små. Välkommen med din ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du vara med i Draknästet?

Är du entreprenör och behöver kapital till din affärsidé – skicka in en intresseanmälan till Draknästet och ta chansen att få pitcha din idé för en panel av framgångsrika investerare, beredda att satsa sina pengar på de bästa idéerna och på dig som person! Skicka intresseanmälan här Länk till annan webbplats..

"Vem bor här" medverkan

Vill du vara med i Vem bor här?

Nu kan du söka till nästa säsong av Vem bor här! Är du inredningsintresserad? Vill du vara med och visa upp ditt hem i tv och samtidigt få ett minne för livet? Välkommen att anmäla dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 

Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här! Länk till annan webbplats.

Tror du att DU kan riva Muren?

Är du en vinnarskalle som har lite koll på mycket? Och känns tanken att anta en till synes omöjlig utmaning kittlande? I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till SVT:s frågesportsprogram Muren! Och som sagt, det räcker inte att gå segrande från en frågeduell - man måste besegra dem alla!

Ansök här! Länk till annan webbplats.

Nu söker vi deltagare till en ny säsong av Det sitter i väggarna!

Vill du veta mer om ditt hem och de som har bott i just ditt hus förut? Programmet handlar om historierna bakom äldre hus och hur man kan ta vara på de gamla husens charm och själ på bästa sätt.

Ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?

Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande. Var med i SVT Barn Länk till annan webbplats.