Här hittar du program som söker medverkande

IFS Invandrare för svenskar

Tävla i IFS, Invandrare för svenskar!

Vi söker tävlande till säsong två av succéprogrammet IFS, Invandrare för svenskar. Ta chansen att tävla i frågesporten om all kultur i Sverige - och se om DU kan avgöra om panelen talar sanning eller inte. Skriv till oss om varför du vill vara med och skicka gärna med en bild: ifsdeltagare@svt.se

På SVT Play du se hela säsong ett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tjej ligger i sängen och håller om en mobiltelefon

Vi söker dig som vill bli bättre på att nätdejta.

Var med i en ny serie i SVT, där du under två månader får en egen dejtingcoach som hjälper dig att bli ditt bästa jag, svajpa rätt, chatta bättre och få till mer givande dejter. Kanske blir TV-serien ditt första steg mot en lång relation?! Dina framsteg följs av SVT:s experter och världens främsta forskare inom nätdejting kommer att medverka i den här serien som produceras av SVT Dokumentär och vetenskap. Om du är mellan 25–45 år och bor i Stockholmsområdet eller i någon av kommunerna runt omkring - våga satsa på dig själv och drömmen om att hitta den rätta. Kontakta oss och berätta lite mer om dig själv. Glöm inte dina kontaktuppgifter, så vi kan höra av oss. Mejla din ansökan så fort som möjligt till: roxana.acevedo@svt.se

SVT söker 24 nya låtskrivare till nytt musikprogram!

I SVT:s nya musikprogram Songland står låtskrivandet i centrum. Har du en låt som ännu inte hittat sin artist? Är du nästa stora hitmakare? I varje program lyfts fyra nya låtskrivare fram och får presentera sitt eget verk för en artist som i slutet av programmet väljer att släppa en av låtarna. Skriver du låtar och kan framföra verket inför en panel bestående av tre kända låtskrivare/producenter och en artist? Sök till programmet! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SVT Dokumentär söker medverkande till ny webbserie!

Skratt, tårar, likgiltighet, raseri eller lyckorus - vi vill se och dela dina reaktioner på vårt breda dokumentärfilmsutbud. Din genuina reaktion är viktig för oss - ingen reaktion är för stor eller för liten! Vi söker medverkande i alla åldrar runtom i landet. Inspelning sker löpande under hösten 2022. För att söka till programmet och få mer information mailar du ditt namn, ålder, hemort samt bifogar en selfie till reactions@svt.se

Sök till Draknästet!

Är du entreprenör och behöver kapital till din affärsidé, tjänst eller produkt – sök till nästa säsong av Draknästet och ta chansen att få pitcha din idé för en panel av framgångsrika investerare, beredda att satsa sina pengar på de bästa idéerna och på dig som person! Skicka intresseanmälan här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hitta din kärlek i Första dejten!
Nu söker vi återigen härliga singlar att para ihop med- förhoppningsvis deras stora kärlek. Singlar från 16 år och uppåt, från hela landet och med alla bakgrunder är välkomna! Välkommen med din ansökan här! Länk till annan webbplats.

Vi eller aldrig

Vi eller aldrig söker nya par!

Vi söker er par som behöver hjälp med kärleksrelationen och dig som vill ta reda på om ni ska fortsätta tillsammans eller göra slut för gott. Brottas ni med problem som ni inte lyckas lösa på egen hand? Med hjälp av terapi, coachning och övningar utmanas relationen för att lösa upp knutarna och ta er vidare i livet - tillsammans eller var för sig. Sök nu!

Välkommen med er ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

"Vem bor här" medverkan

Vill du vara med i Vem bor här?

Nu kan du söka till nästa säsong av Vem bor här! Är du inredningsintresserad? Vill du vara med och visa upp ditt hem i tv och samtidigt få ett minne för livet? Välkommen att anmäla dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gift vid första ögonkastet

Längtar du också efter den stora kärleken?

Är du modig nog att gifta dig i TV – med någon du aldrig har träffat tidigare, nu i sommar? Då ska du söka till nästa säsong av Gift vid första ögonkastet. Programmet där experterna matchar singlar i hopp om att de ska finna livslång kärlek.

Välkommen med din ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi letar just nu efter engagerade trädgårdsentusiaster som vill dela sina visioner och drömmar med oss i en ny programserie. Vi vill följa er och dokumentera ert arbete från det att ni grävt det första spadtaget till att ni avslutat ert trädgårdsprojekt. Vi är intresserade av allt ifrån en blomstrande pergola i frukosthörnan till planteringen på balkongen eller rent av förverkligandet om fullkomlig självhushållning eller stadsodling. Vi vill följa med och se hur du skapar din köksträdgård eller utekök, bygger din veranda eller ditt pooldäck. Kanske är du till och med i färd med att skapa din egen vingård eller håller du på med en total make over? Alla projekt är av intresse. Från norr till söder. Från slott till koja.

Välkommen med din ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

1 mot Sverige

Sök till 1 mot Sverige 2022

Nu söker vi dig, som tror dig kunna vinna över Sverige i alla kategorier.

1 mot Sverige är ett frågesportsprogram som kräver att du måste ha en bred allmän kunskap, och våga försöka träffa rätt med en kvalificerad gissning. Är du en fena på logiskt tänkande och älskar kluriga frågor så som Hur långt är ett snöre? Hur snabbt kör en bil? Frågorna är oändliga och du skall ha svaren. Kommer du kunna vinna över hela Sverige?

Välkommen med din ansökan här! Länk till annan webbplats.

Logga Sexy hands

Det lekfulla dejtingprogrammet Sexy Hands är tillbaka!

Vi söker därför teckenspråkiga singlar, både döva och hörande av alla sexualiteter, mellan 18-45 år som vill hitta kärleken! Vill du vara med? Maila oss och berätta om dig själv. Glöm inte att bifoga foto och dina kontaktuppgifter.

Maila din ansökan till: sexyhands@svt.se

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 

Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här! Länk till annan webbplats.

Tror du att DU kan riva Muren?

Är du en vinnarskalle som har lite koll på mycket? Och känns tanken att anta en till synes omöjlig utmaning kittlande? I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till SVT:s frågesportsprogram Muren! Och som sagt, det räcker inte att gå segrande från en frågeduell - man måste besegra dem alla!

Ansök här! Länk till annan webbplats.

Nu söker vi deltagare till en ny säsong av Det sitter i väggarna!

Vill du veta mer om ditt hem och de som har bott i just ditt hus förut? Programmet handlar om historierna bakom äldre hus och hur man kan ta vara på de gamla husens charm och själ på bästa sätt.

Ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?

Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande. Var med i SVT Barn Länk till annan webbplats.