Vi eller aldrig

Ge kärleken en sista chans innan ni ger upp!

Vi söker er par som behöver hjälp med kärleksrelationen och dig som vill ta reda på om ni ska fortsätta tillsammans eller göra slut för gott. Brottas ni med problem som ni inte lyckas lösa på egen hand? Med hjälp av terapi, coachning och övningar utmanas relationen för att lösa upp knutarna och ta er vidare i livet - tillsammans eller var för sig. Sök nu! Inspelningen utomlands i april 2022.

Välkommen med er ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hitta din kärlek i Första dejten!

Nu söker vi återigen härliga singlar att para ihop med förhoppningsvis deras stora kärlek. Singlar från 18 år och uppåt, från hela landet och med alla bakgrunder är välkomna!

Välkommen att ansöka här. Länk till annan webbplats.

Theresa Skjolden och Kattis Trollregn

Theresa Skjolden och Kattis Trollregn

Vi söker deltagare till Restyle!

Ska du på fest eller nåt annat kul i vår, och vill känna dig snyggare och säkrare? Du kanske till och med vill ta ut svängarna, eller bara hitta din egen, inre stil? Här finns inga rätt och fel, utan du ska hitta det du trivs i, och känner dig bekväm i. Då ska du söka till vårt nya program Restyle där Theresa ska styla dig, Kattis ska sminka dig och göra dig snygg i håret. Du tar med dig två kompisar, kolleger, din mamma och brorsa eller vilka du vill. Restyle, vaddå? Jo, alla kläder kommer att vara secondhand. För att det är klimatsmart, plånboksvänligt och unikt. Kan du samiska, teckenspråk eller romani, är det ett plus.

Programmet spelas in i Umeå v 4 och 5, 2022, och sänds under våren 2022. Du och dina kompisar deltar under två inspelningsdagar.

Välkommen med din ansökan, eller frågor, till restyle@svt.se

Nu söker vi deltagare till en ny säsong av Det sitter i väggarna!

Vill du veta mer om ditt hem och de som har bott i just ditt hus förut? Programmet handlar om historierna bakom äldre hus och hur man kan ta vara på de gamla husens charm och själ på bästa sätt.

Ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sök till säsong 2 av Draknästet!

Är du entreprenör och behöver kapital till din affärsidé, tjänst eller produkt – sök till nästa säsong av Draknästet och ta chansen att få pitcha din idé för en panel av framgångsrika investerare, beredda att satsa sina pengar på de bästa idéerna och på dig som person! Skicka intresseanmälan här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nu söker vi dig, som tror dig kunna vinna över Sverige i alla kategorier.

1 mot Sverige är ett frågesportsprogram. Är du en fena på logiskt tänkande och älskar kluriga frågor så som Hur långt är ett snöre? Hur snabbt kör en bil? Frågorna är oändliga och du skall ha svaren. Kommer du kunna vinna över hela Sverige?

Välkommen att ansöka här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SVT söker nu dig som aktivt letar efter nya vänner för en film om varför vänskap är viktigt. Det betyder inte att du måste sakna vänner, men att du är öppen för att leta efter nya och prata om detta. Vi vill skildra modet och arbetet som krävs för att ta kontakt med nya potentiella vänskaper för livet.

Ansökan är inte på något sätt bindande utan hör av dig om du vill veta mer och berätta gärna lite om dig själv"

Mejla gärna ditt svar direkt till dokumentärfilmsproducent: Gustav Ahlgren: gustav@pickypictures.se

"Vem bor här" medverkan

Vill du vara med i Vem bor här?

Nu kan du söka till nästa säsong av Vem bor här! Är du inredningsintresserad? Vill du vara med och visa upp ditt hem i tv och samtidigt få ett minne för livet? Välkommen att anmäla dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

programledaren Olle Sarri vid ett skrivbord

Vill du och din familj hitta en ny hobby?

Programmet "Nördar på standby" vill hjälpa familjer att hitta något gemensamt att göra tillsammans. En viktig detalj är att åtminstone en i familjen pratar samiska. Om du är intresserad av att delta, så kontakta oss gärna på casting@salmonfox.com

Tror du att DU kan riva Muren?

Är du en vinnarskalle som har lite koll på mycket? Och känns tanken att anta en till synes omöjlig utmaning kittlande? I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till SVT:s frågesportsprogram Muren! Och som sagt, det räcker inte att gå segrande från en frågeduell - man måste besegra dem alla!

Ansök här! Länk till annan webbplats.

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 

Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här! Länk till annan webbplats.

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?

Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande. Var med i SVT Barn Länk till annan webbplats.