Här hittar du program som söker medverkande

Anne Lundberg i Antikrundan

Har du ett fynd på vinden? Kom till Antikrundan och få det värderat!

Antikrundan är en turné där landets främsta experter på gamla saker åker runt i Sverige för att värdera och berätta mer om prylarna vi omger oss med. Programledare är Anne Lundberg.

Sommaren 2024 spelar programmet in på följande platser:
Falsterbo Photo Art Museum 23/8
Halmstad Slottsmöllan 25/8
Norrköping Värmekyrkan 30/8
Örebro Frimis 1/9
Uppsala Botaniska trädgården 3/9
Kiruna Kristallen 6/9

Vi värderar i stort sett allt utom mynt, frimärken, musikinstrument och motorfordon. Tag med dig högst 10 saker! Inspelningen är mellan 10-18 (undantag Kiruna där 10-17 gäller). Det är inte nödvändigt att anmäla sig innan, förutom om du har stora tunga föremål som ljuskronor, skåp, etc. Vi väljer ut ett antal som vi fraktar till inspelningen eller gör hembesök hos. Du anmäler dig här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Vill du vara restaurangbesökare under inspelningen av Första Dejten 2024? Då kan du fylla i en intresseanmäla här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kom jag med?

Vi skickar sällan ut ett bekräftelsemejl på att vi har tagit emot en ansökan. Vi får ibland hundratals sökande och har inte möjlighet att svara alla individuellt.

Vi kontaktar de som gått vidare allt eftersom under castingen. Vi har som oftast ingen sista dag att ansöka eller sista dag som vi kontaktar de som gått vidare.

Om du inte hör något efter ett tag så gick man tyvärr inte vidare.

Jag vill veta mera. Exempelvis hur länge spelar ni in eller hur ser det ut med boende?

Alla detaljfrågor kan produktionen svara på senare i processen. Så sök och håll tummarna. Går man vidare kan de som ansvarar för själva programmet svara på alla frågor.

När är sista dag att söka?

Ibland framgår det i annonsen. Om inte, så kan man ansöka så länge ansökan finns uppe. Passa på att sök så snabbt som möjligt eftersom vi ofta tittar bland ansökningarna även under ansökningstiden.

Varmt välkomna med era ansökningar!

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?

Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande. Var med i SVT Barn Länk till annan webbplats.