Vill du medverka i något av våra program?

Program som söker deltagare just nu:

Eagles
Vi söker just nu ett antal små roller till vår ungdomsserie Eagles tredje säsong. Ansök här fram till 31/8. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Älskar du hudvård? Var med i vårt nya program om hudvård!
Delta i unikt hudvårdstest på TV. Vill du under hösten medverka i en ny TV-serie om hudvård och delta i oberoende test? Du kommer filmas vid två tillfällen och även filma dig själv en del under processen. Ansökan är öppen för alla över 18 år. Mejla oss med information om dig själv och din relation till hudvård till: hudvard@svt.se Bifoga även ett foto på dig själva samt en kortare mobilfilm där du berättar om ditt intresse för hudvård, vilken hudvård du själv använder (om någon) och vad du helst av allt skulle vilja se testas eller testa själv. Ange även var du bor och kontaktuppgifter. Vi kommer att återkomma under vecka 34. Vi ser fram emot att höra av dig!”

Vill du vara med i Vem bor här?
Nu kan du söka till nästa säsong av Vem bor här! Är du inredningsintresserad? Vill du vara med och visa upp ditt hem i tv och samtidigt få ett minne för livet? Välkommen att anmäla dig!  
Ansök här!länk till annan webbplats

Nu söker vi finsktalande familjer till tävlingsprogram!
Paras perhe! Vill du och din familj bli Den Bästa Familjen?
SVT spelar in ett lekfullt och spännande tävlingsprogram under en vecka i september i närheten av Stockholm, och vi söker nu finskspråkiga och delvis finskspråkiga familjer som vill delta.
Det ska vara två vuxna och två barn mellan 9 och 15 år. Ni väljer själva vilka de vuxna och barnen är i er "familj".
Gör en mobilfilm där ni berättar kort om er själva, och varför ni tror att ni är Den Bästa Familjen. Visa även gärna nåt ni kan. Mejla till bastafamiljen@svt.se
Har du frågor, kan du mejla samma adress.

Sök till Allt som blev kvar - ett program om dödsbon
Har du en nära anhörig som nyligen gått bort, och du känner dig vilsen, sorgsen och lite osäker på hur du skall orka och klara av allt som ligger framför dig? Då kan du höra av dig till oss för att få hjälp.
Läs mer och sök härlänk till annan webbplats.

Ansök till SVT:s nya frågesport
Är du en vinnarskalle som har lite koll på mycket? Och känns tanken att anta en till synes omöjlig utmaning kittlande? I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till SVT:s nya frågesport som har premiär i höst!
Ansök härlänk till annan webbplats

Barn: Anmäl dig till Smartare än en femteklassare
Imponerades du av klassen eller är du en skol-älskare som bara måste visa vad du kan? Eller känner du någon - en elev, ditt barn, barnbarn eller kanske grannens urhärliga unge som du tycker skulle passa perfekt?
Ansök här!länk till annan webbplats

Vuxen: Anmäl dig till Smartare än en femteklassare
Minns du det mesta från skolbänken, är över 18 år och anser dig vara smartare än en femteklassare? Är du dessutom en härlig person som är sugen på att testa dina kunskaper?
Sök då till SVTs underbaraste frågesport - Smartare än en femteklassare!
Ansök här!länk till annan webbplats

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 
Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här! länk till annan webbplats

Sök till TV-Succén Första Dejten!
Vi söker singlar över hela landet, i alla åldrar och med olika bakgrund som känner sig manade att gå på en blind date. Vill du hitta den stora kärleken?  Nu har du chansen! 
Skicka in din ansökan härlänk till annan webbplats!

Intresseanmälan till Det sitter i väggarna
Vill du veta mer om ditt hem och de som bott där tidigare?
Just nu söker vi deltagare till tv-programmet Det sitter i väggarna med antikexperten Rickard Thunér och byggnadsantikvarien Erika Åberg. Rickard gräver i det förflutna och Erika tipsar om hur man med gamla byggnadstekniker kan återställa valda delar av bostaden.
Om du tycker att detta låter intressant, eller vill tipsa om någon, hör av dig omgående med en intresseanmälan!
Ansök här!länk till annan webbplats

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?
Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande.
Var med i SVT Barnlänk till annan webbplats