Nu söker vi dig, som tror dig kunna vinna över Sverige i alla kategorier.

1 mot Sverige är ett frågesportsprogram som kräver att du måste ha en bred allmän kunskap, och våga försöka träffa rätt med en kvalificerad gissning. Är du en fena på logiskt tänkande och älskar kluriga frågor så som Hur långt är ett snöre? Hur snabbt kör en bil? Frågorna är oändliga och du skall ha svaren. Kommer du kunna vinna över hela Sverige?

Välkommen att ansöka här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SVT söker nu dig som aktivt letar efter nya vänner för en film om varför vänskap är viktigt. Det betyder inte att du måste sakna vänner, men att du är öppen för att leta efter nya och prata om detta. Vi vill skildra modet och arbetet som krävs för att ta kontakt med nya potentiella vänskaper för livet.

Ansökan är inte på något sätt bindande utan hör av dig om du vill veta mer och berätta gärna lite om dig själv"

Mejla gärna ditt svar direkt till dokumentärfilmsproducent: Gustav Ahlgren: gustav@pickypictures.se

Vill du lära dig att kommunicera bättre med din hund?

Fem hundägare mellan 18-30år ska under sju dagar bo och träna tillsammans med en professionell hundcoach. Inspelning mellan den 14e och 20e juni. Om du kan teckenspråk är det ett plus.

Skicka en liten film på dig och din hund till hundcasting@svt.se

Vill du vara med i Vem bor här?

Nu kan du söka till nästa säsong av Vem bor här! Är du intredningsintresserad? Vill du vara med och visa upp ditt hem i tv och samtidigt få ett minne för livet? Välkommen att anmäla dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

programledaren Olle Sarri vid ett skrivbord

Vill du och din familj hitta en ny hobby?

Programmet "Nördar på standby" vill hjälpa familjer att hitta något gemensamt att göra tillsammans. En viktig detalj är att åtminstone en i familjen pratar samiska. Om du är intresserad av att delta, så kontakta oss gärna på casting@salmonfox.com

Vad drömmer du om att göra när du fått ditt vaccin? Vad längtar du mest efter när Coronan är över. Hör av dig till oss och berätta coronadrommar@svt.se

Bröllopsfotograferna på bilden visas ett bröllopspar

Ska ni gifta er i sommar och planerar ett annorlunda eller udda bröllop?

SVT letar par som vill låta både tv-team och en bröllopsfotograf följa er stora dag från morgon till kväll. Bröllopet får gärna vara utmanande för oss och äga rum i en annorlunda miljö i Sverige. Programmets arbetsnamn är Bröllopsfotograferna.

Skicka er ansökan med bild och berätta om er själva och om ert bröllop, glöm inte att skicka med kontaktuppgifter.

Mejla din ansökan till brollopsfotograferna@svt.se

Har du ett fynd på vinden?

Anmäl dig till sommarens inspelningar av Antikrundan!
I augusti och september åker Antikrundan ut på inspelningsturné igen och redan nu kan du skicka in bilder på saker du skulle vilja få värderade. Anne Lundberg och Sveriges främsta antikexperter är redo att titta på stort som smått!
På grund av pandemin planerar Antikrundan en mer Corona anpassad inspelning där de flesta värderingar kommer att vara förbokade. Blir du utvald får du chansen att komma till oss - utan att stå i kö! Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske har du en dyrgrip i din ägo? Våra inspelningsorter är:
Luleå 22/8 , Gävle 24/8 , Håbo 28/8, Grums 30/8 , Kungsbacka 1/9 , Ystad 3/9

Sexy hands logga för dejtingprogram för teckenspråkiga

Teckenspråkiga singlar sökes till nytt dejtingprogram

Är du singel och kan teckenspråk? Gillar du tanken att gå på dejt och kanske hitta kärleken? Nu söker vi teckenspråkiga singlar, både döva och hörande av alla sexualiteter, mellan 18-45 år till ett nytt och lekfullt dejting-program i studio. Vill du vara med? Maila oss och berätta om dig själv. Glöm inte att bifoga foto och dina kontaktuppgifter.

Maila din ansökan till: sexyhands@svt.se

Tror du att DU kan riva Muren?

Är du en vinnarskalle som har lite koll på mycket? Och känns tanken att anta en till synes omöjlig utmaning kittlande? I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till SVT:s frågesportsprogram Muren! Och som sagt, det räcker inte att gå segrande från en frågeduell - man måste besegra dem alla!

Ansök här! Länk till annan webbplats.

Sök till Allt som blev kvar - ett program om dödsbon

Har du en nära anhörig som nyligen gått bort, och du känner dig vilsen, sorgsen och lite osäker på hur du skall orka och klara av allt som ligger framför dig? Då kan du höra av dig till oss för att få hjälp.
Läs mer och sök här Länk till annan webbplats..

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 

Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här! Länk till annan webbplats.

Intresseanmälan till Det sitter i väggarna

Vill du veta mer om ditt hem och de som bott där tidigare?
Just nu söker vi deltagare till tv-programmet Det sitter i väggarna med antikexperten Rickard Thunér och byggnadsantikvarien Erika Åberg. Rickard gräver i det förflutna och Erika tipsar om hur man med gamla byggnadstekniker kan återställa valda delar av bostaden.
Om du tycker att detta låter intressant, eller vill tipsa om någon, hör av dig omgående med en intresseanmälan!
Ansök här! Länk till annan webbplats.

Bolibompaklubben är kvällens höjdpunkt för alla småbarnsfamiljer!

I Bolibompaklubben har alla barn en chans att vara med och bidra och Draken älskar att få post från sina Bolibompisar.

Vill ditt barn få en chans att prata med Bolibompadraken via videosamtal? Eller kanske skicka in en teckning? Eller varför inte ett videoklipp där barnet berättar vad det tycker att Draken och barnen i klubbkojan ska hitta på.

Använd DUO-appen för att skicka in ert bidrag till alla barns bästa klubb!

Tack och Bolibo!

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?

Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande.
Var med i SVT Barn Länk till annan webbplats.