Vill du medverka i något av våra program?

Ett par ligger i en säng med ryggarna mot varandra och tittar på sina mobiltelefoner

Är er relation i behov av förändring?

Har ni svårt att komma vidare i förhållandet? Har ni kört fast i problem som svartsjuka eller olika framtidsplaner? Brottas ni med konflikträdsla eller kommunikationsproblem? Om ni känner att ni inte kommer vidare på egen hand, har ni nu chansen att söka till ett helt nytt SVT-program. Här får ni experthjälp och vägledning för att förhoppningsvis kunna ge kärleken en nystart.

Ansök här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

SVT söker deltagare till ett nytt spännande tv-program

Är du den vi söker? Är du mellan 25 – 45 år, bor i södra Sverige och vill vara med på ett spännande experiment? Vill du bli utmanad och testa hur bra du hanterar din digitala värld?

Vi letar efter medverkande i olika faser av livet – gifta, sambor, singlar, par som dejtar, familjemedlemmar eller kompisar. Max två personer kan anmäla sig tillsammans. Du kommer att medverka i inspelningar under tre dagar under perioden 1 februari -1 maj.

Vill du vara med? Maila oss och berätta om dig själv. Glöm inte att bifoga foto och dina kontaktuppgifter.

Maila din ansökan till: digital@svt.se

Vill du vara med i Draknästet?

Är du entreprenör och behöver kapital till din affärsidé, tjänst eller produkt – sök till Draknästet och ta chansen att få pitcha din idé för en panel av framgångsrika näringslivsprofiler!
Ansök här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

SVT Dokumentär söker medverkande

Nu söker SVT Dokumentär personer mellan 18 - 35 år med egen erfarenhet av diagnostiserad ätstörning. Du kan skicka en intresseanmälan till nicole.josephson@svt.se, om du har frågor kan du även skicka dem till samma adress.

Tror du att DU kan riva Muren?

Är du en vinnarskalle som har lite koll på mycket? Och känns tanken att anta en till synes omöjlig utmaning kittlande? I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till SVT:s frågesportsprogram Muren! Och som sagt, det räcker inte att gå segrande från en frågeduell - man måste besegra dem alla!

Ansök här!länk till annan webbplats

Har du en släkt, ett arbetsteam, ett sportlag eller en annan grupp som vill testa hudvård i tv?

Nu söker SVT en grupp bestående av personer i olika åldrar som vill delta i ett kommande program. Maila oss med information om er och hur många personer er grupp/familj består av på hudvard@svt.se. Bifoga även ett foto på er samt en kortare mobilfilm där ni berättar om er själva. Ange även var ni bor och kontaktuppgifter. Vi ser fram emot att höra av er!

Nu söker vi finsktalande familjer till tävlingsprogram!

Paras perhe! Vill du och din familj bli Den Bästa Familjen?
SVT spelar in ett lekfullt och spännande tävlingsprogram under en vecka i september i närheten av Stockholm, och vi söker nu finskspråkiga och delvis finskspråkiga familjer som vill delta.
Det ska vara två vuxna och två barn mellan 9 och 15 år. Ni väljer själva vilka de vuxna och barnen är i er "familj".
Gör en mobilfilm där ni berättar kort om er själva, och varför ni tror att ni är Den Bästa Familjen. Visa även gärna nåt ni kan. Mejla till bastafamiljen@svt.se
Har du frågor, kan du mejla samma adress.

Sök till Allt som blev kvar - ett program om dödsbon

Har du en nära anhörig som nyligen gått bort, och du känner dig vilsen, sorgsen och lite osäker på hur du skall orka och klara av allt som ligger framför dig? Då kan du höra av dig till oss för att få hjälp.
Läs mer och sök härlänk till annan webbplats.

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 

Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här!länk till annan webbplats

Sök till TV-Succén Första Dejten!

Vi söker singlar över hela landet, i alla åldrar och med olika bakgrund som känner sig manade att gå på en blind date. Vill du hitta den stora kärleken?  Nu har du chansen! 
Skicka in din ansökan härlänk till annan webbplats!

Intresseanmälan till Det sitter i väggarna

Vill du veta mer om ditt hem och de som bott där tidigare?
Just nu söker vi deltagare till tv-programmet Det sitter i väggarna med antikexperten Rickard Thunér och byggnadsantikvarien Erika Åberg. Rickard gräver i det förflutna och Erika tipsar om hur man med gamla byggnadstekniker kan återställa valda delar av bostaden.
Om du tycker att detta låter intressant, eller vill tipsa om någon, hör av dig omgående med en intresseanmälan!
Ansök här!länk till annan webbplats

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?

Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande.
Var med i SVT Barnlänk till annan webbplats