Här hittar du aktuella program som söker medverkande

Antikrundan

Välkommen till Antikrundan med dina skatter!

I sommar besöker vi dessa platser:
19/8 Borås Textile Fashion Center
21/8 Strömstad Kulturhuset Skagerack
23/8 Båstad Norrvikens Trädgårdar
27/8 Virserum Virserums Konsthall
29/8 Eskilstuna Munktellmuseet
31/8 Skellefteå Sara Kulturhus
Grindarna är öppna kl 10-18.

Ta med max 10 föremål, kanske lite fika och dela din dag med Sveriges främsta
antikexperter. Vi värderar såklart alla föremål (med undantagen mynt, frimärken och
musikinstrument). Det går också fint att föranmäla sig eller stora föremål Länk till annan webbplats.(och kanske få hjälp med
transport) på följande adress eller med QR-koden nedan.

Theresa (till höger i bild) ska styla dig, Kattis (i mitten) ska sminka dig och Jana (längst ner) ska göra dig snygg i håret.

Theresa (till höger i bild) ska styla dig, Kattis (i mitten) ska sminka dig och Jana (längst ner) ska göra dig snygg i håret.

Vi söker deltagare till Restyle!

Ska du på fest eller nåt annat kul i vår, och vill känna dig snyggare och säkrare? Du kanske till och med vill ta ut svängarna, eller bara hitta din egen, inre stil? Här finns inga rätt och fel, utan du ska hitta det du trivs i, och känner dig bekväm i. Då ska du söka till vårt nya program Restyle. Du tar med dig två kompisar, kolleger, din mamma och brorsa eller vilka du vill. Restyle, vaddå? Jo, alla kläder kommer att vara secondhand. För att det är klimatsmart, plånboksvänligt och unikt. Du måste kunna samiska, teckenspråk, meänkieli, finska eller romani. Programmet spelas in i Umeå i januari/ferbruari 2023, och sänds under våren 2023. Du och dina kompisar deltar under två inspelningsdagar. Välkommen med din ansökan! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

DRAG RACE SVERIGE - RuPaul’s Drag Race har skrivit TV-herstory världen över. Nu har turen kommit till Sverige att utse sin nästa Drag Super Star!

Är du Drag Queen, 20 år eller äldre, och redo att visa upp din karisma med ett c, unicitet, nerv och talang? Ansök nedan. Vem vet, kanske är det du som shashays all the way.

Realitytävlingen kommer att vara på svenska och visas på SVT samt den globala Wowpresentsplus-plattformen.

Bra att veta! Förutom att fylla i frågeformuläret behöver du bilder på dig själv och i drag, samt videohälsningar på dig själv och i drag, för att kunna skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gift vid första ögonkastet

Längtar du också efter den stora kärleken?

Är du modig nog att gifta dig i TV – med någon du aldrig har träffat tidigare, nu i sommar? Då ska du söka till nästa säsong av Gift vid första ögonkastet. Programmet där experterna matchar singlar i hopp om att de ska finna livslång kärlek.

Välkommen med din ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi letar just nu efter engagerade trädgårdsentusiaster som vill dela sina visioner och drömmar med oss i en ny programserie. Vi vill följa er och dokumentera ert arbete från det att ni grävt det första spadtaget till att ni avslutat ert trädgårdsprojekt. Vi är intresserade av allt ifrån en blomstrande pergola i frukosthörnan till planteringen på balkongen eller rent av förverkligandet om fullkomlig självhushållning eller stadsodling. Vi vill följa med och se hur du skapar din köksträdgård eller utekök, bygger din veranda eller ditt pooldäck. Kanske är du till och med i färd med att skapa din egen vingård eller håller du på med en total make over? Alla projekt är av intresse. Från norr till söder. Från slott till koja.

Välkommen med din ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

1 mot Sverige

Sök till 1 mot Sverige 2022

Nu söker vi dig, som tror dig kunna vinna över Sverige i alla kategorier.

1 mot Sverige är ett frågesportsprogram som kräver att du måste ha en bred allmän kunskap, och våga försöka träffa rätt med en kvalificerad gissning. Är du en fena på logiskt tänkande och älskar kluriga frågor så som Hur långt är ett snöre? Hur snabbt kör en bil? Frågorna är oändliga och du skall ha svaren. Kommer du kunna vinna över hela Sverige?

Välkommen med din ansökan här! Länk till annan webbplats.

Logga Sexy hands

Det lekfulla dejtingprogrammet Sexy Hands är tillbaka!

Vi söker därför teckenspråkiga singlar, både döva och hörande av alla sexualiteter, mellan 18-45 år som vill hitta kärleken! Vill du vara med? Maila oss och berätta om dig själv. Glöm inte att bifoga foto och dina kontaktuppgifter.

Maila din ansökan till: sexyhands@svt.se

Vi eller aldrig

Ge kärleken en sista chans innan ni ger upp!

Vi söker er par som behöver hjälp med kärleksrelationen och dig som vill ta reda på om ni ska fortsätta tillsammans eller göra slut för gott. Brottas ni med problem som ni inte lyckas lösa på egen hand? Med hjälp av terapi, coachning och övningar utmanas relationen för att lösa upp knutarna och ta er vidare i livet - tillsammans eller var för sig. Sök nu!

Välkommen med er ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 

Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här! Länk till annan webbplats.

Sök till säsong 2 av Draknästet!

Är du entreprenör och behöver kapital till din affärsidé, tjänst eller produkt – sök till nästa säsong av Draknästet och ta chansen att få pitcha din idé för en panel av framgångsrika investerare, beredda att satsa sina pengar på de bästa idéerna och på dig som person! Skicka intresseanmälan här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

"Vem bor här" medverkan

Vill du vara med i Vem bor här?

Nu kan du söka till nästa säsong av Vem bor här! Är du inredningsintresserad? Vill du vara med och visa upp ditt hem i tv och samtidigt få ett minne för livet? Välkommen att anmäla dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tror du att DU kan riva Muren?

Är du en vinnarskalle som har lite koll på mycket? Och känns tanken att anta en till synes omöjlig utmaning kittlande? I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till SVT:s frågesportsprogram Muren! Och som sagt, det räcker inte att gå segrande från en frågeduell - man måste besegra dem alla!

Ansök här! Länk till annan webbplats.

Nu söker vi deltagare till en ny säsong av Det sitter i väggarna!

Vill du veta mer om ditt hem och de som har bott i just ditt hus förut? Programmet handlar om historierna bakom äldre hus och hur man kan ta vara på de gamla husens charm och själ på bästa sätt.

Ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?

Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande. Var med i SVT Barn Länk till annan webbplats.