Missa inget viktigt, prenumerera på nyhetsbrevet Nytt om SVT! I brevet samlar vi varannan vecka de senaste nyheterna om företaget SVT. Det kan vara allt från förändringar inom SVT, analys av omvärldsförändringar som påverkar public service, kommentarer på utbudsfrågor och samhällsdiskussioner.

Nedan kan du registrera din epostadress för att starta prenumerationen. Efter att du har registrerat din adress får du ett bekräftelsemail som du måste godkänna för att bli prenumerant. Om det inte dyker upp i din inkorg kan det ha hamnat i din skräpkorg.


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken

 

Sveriges Television AB, org.nr 556033-4284 (”SVT”) behandlar uppgifter om din e-postadress för att du ska kunna få nyhetsbrev från oss. Vi har rätt att behandla dina uppgifter för att kunna uppfylla våra skyldigheter enligt din begäran att erhålla nyhetsbrev från oss, d.v.s. avtalet.

Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon annan än vår leverantör och alla uppgifter stannar inom EU/EES. Dina uppgifter raderas som senast inom 30 dagar efter att du avregistrerad dig från tjänsten.

Du har alltid rätt att få del av vilka uppgifter om dig vi behandlar samt begära rättelse om dina uppgifter inte är korrekta. Utöver det har du rätt att begära att SVT begränsar behandlingen under tiden vi undersöker om dina uppgifter är korrekta. Du har även rätt att få dina uppgifter i strukturerat, maskinläsbart format (s.k. dataportabilitet) samt du kan alltid vända dig med eventuella klagomål till Datainspektionen.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på dataskyddsforordningen@svt.se.