Så teckenspråkstolkar SVT bevakningen av coronaviruset

SVT har en omfattande bevakning av läget runt coronaviruset. Nyhetssändningar, presskonferenser samt extra insatta program om Coronaviruset kommer att teckenspråkstolkas.

Presskonferenser 
Vi sänder direkt på SVT Play Länk till annan webbplats.och på svt.se från alla presskonferenser där regeringen och svenska myndigheter berättar och uppdaterar om läget och nya åtgärder.

Presskonferenser dagtid: 
Den förutbestämda presskonferensen kl.13:55 från Folkhälsomyndigheten och andra eventuella presskonferenser dagtid har teckenspråkstolkning i bild SVT Play, svt.se och i SVT2.

Presskonferenser kvällstid: 
Kvällssändningar efter kl.20.00 parallellsänds med teckenspråkstolkning i SVT24.

Alla presskonferenser och extrasändningar går även att se i efterhand på SVT Play sök på teckenspråkstolkning Länk till annan webbplats. eller titta efter ikonen för teckenspråkstolkning.

Coronaspecial teckenspråkstolkning i SVT24 
Måndag till fredag kl. 20.00 sänds ett nyinsatt program Coronaspecial: svar på dina frågor.
Innehåll: Tittarna får ställa frågor till våra experter i studion. Hur utvecklas smittan just nu? Hur klarar Sverige den här situationen? Hur ska vi skydda de allra mest utsatta, multisjuka och äldre? Vad händer med ekonomin? Kommer turistbranschen att överleva? Hur påverkas våra relationer av detta? Får jag krama mormor? Kommer vi att förhålla oss mot varandra i samhället på helt nya sätt? Hur länge kommer virusutbrottet att hålla på? Vad vill du veta om coronaviruset?

Sportspegeln special teckenspråkstolkning i SVT24  
tisdag 17/3 kl 20.30-21.00 sänds Sportspegeln special: Idrotten och corona.
Innehåll: Coronaviruset påverkar hela samhället och idrotten är inget undantag. Seriespel på högsta nivå och internationella evenemang har redan ställts in. Sommarens stora idrottsfester, fotbolls-EM och OS är i farozonen.  

  • PUBLICERAD 16 Mar 2020 - 14.28
  •