Besök SVT Stockholm

TV-huset i Stockholm välkomnar gymnasieklasser, föreningar och företag som vill se hur det fungerar på SVT. Besöket är en workshop som bygger på diskussion om SVT, vårt uppdrag och vårt utbud. Vi kommer även titta runt och se vad som händer i huset, just den aktuella dagen.

Just nu har vi en begränsning på ca 30 personer per grupp och tar emot besökare från gymnasieåldern och uppåt. Vi har inte möjlighet att ta emot enskilda eller privata besök. Besöket är kostnadsfritt.

Ni anmäler intresse via mejladressen besoksvt@svt.se. Längre ner på sidan hittar vi vilka datum som preliminärt är tillgängliga.

Giltig legitimation
Samtliga besökare från 18 år och uppåt ska legitimera sig vid besöket. För de yngre ansvarar lärare, föräldrar eller motsvarande.

Namn och personnummer på samtliga i gruppen
Kontaktperson får detaljerad info och ett digitalt formulär att fylla i och skicka in i god tid före besöket. Personuppgifterna hanteras enligt gällande regler och raderas efter besöket.

Besöksadress till TV-huset: Oxenstiernsgatan 34 Länk till annan webbplats., (öppnar hitta.se). Just nu har vi en begränsning på ca 30 personer per grupp och tar emot besökare från gymnasieåldern och uppåt. Vi har heller inte heller möjlighet att ta emot enskilda eller privata besök.

SVT samarbetar med Tekniska muséet Länk till annan webbplats.  i Stockholm under rubriken: Studion för skolan. Där får elever prova på att jobba som nyhetsankare eller stjärnreporter i en professionell tv-miljö.

Bokningsbara besökstider SVT Stockholm, våren 2023

Under våren kommer vi ta emot studiebesök under perioden mars-maj och på helgfria måndagar, tisdagar och onsdagar. JUST NU HAR VI INGA FLER LEDIGA DATUM.

Nedan visas vilka datum som är preliminärt tillgängliga för att besöka SVT Stockholm. Normalt gäller att besöken startar kl 15:00 och tar ca 1,5 timme. Mejla besoksvt@svt.se för bokning och frågor.

Schema med bokningsbara tider